Ondergoed voor incontinentie

Speciale onderbroeken en slips

Overdag kan incontinentie op vervelende tijden voorkomen, er lekt dan een klein beetje urine of ontlasting uit de afvoerwegen en blijft in het ondergoed zitten. Om te voorkomen dat dit vaker gebeurt is het raadzaam om bij incontinentie speciaal ondergoed te dragen. Dit ondergoed biedt een ideale protectie tegen deze kleine lekjes en voorkomt zo dat je gedurende de dag vlekken in je kleren krijgt.

Er zijn verschillende soorten ondergoed om jezelf te beschermen tegen de gevolgen van deze ongelukjes. Van slips tot luiers en van onderbroeken tot speciale luierbroekjes, alle artikelen helpen je om een betere bescherming te krijgen.

 

Welke soorten ondergoed zijn er?

Slip – Met deze slip kun je jezelf gedurende de dag perfect beschermen tegen iedere vorm van lekkage van urine of ontlasting. Zo zorg je ervoor dat je absoluut geen last hiervan zult ondervinden. De slip zit als een strakke onderbroek en sluit dus perfect aan op het lichaam. Het gevolg is dat je helemaal niet ziet dat je de slip aan hebt. Op strategische plekken zijn speciale absorptievlakken geplaatst om te zorgen dat urine en ontlasting niet weg kan lopen.

 

Luiers – Voor senioren zijn luiers van het juiste formaat verkrijgbaar, deze beschermen tegen de gevolgen van kleine ongelukjes. De luier heeft speciale absorptiestukken die helpen om vloeistoffen snel en effectief op te nemen. Je voelt de luier gedurende de dag bijna niet zitten. Dit product is ook ideaal voor gedurende de nacht, zo voorkom je ongelukjes in bed.

 

Luierbroekjes – Met deze speciale broekjes kun je optimaal genieten van goede protectie tegen elke vorm van lekken. De broekjes zijn gemaakt van plastic en gemakkelijk te bevestigen rondom de schaamstreek. Zo wordt alles netjes afgesloten en kan niets ontsnappen. Perfect bescherming wanneer je het nodig hebt, gedurende de dag en de nacht.

 

Onderbroek – Net als de slip is de speciale incontinentieonderbroek een goed hulpmiddel om kleine lekjes tegen te houden en de eigen kleren droog te houden. De onderbroek sluit ook perfect aan rondom de benen en het middel en zorgt er zo voor dat het volledig onopvallend is. Niemand ziet dus dat je het speciale ondergoed draagt, ondertussen geniet je wel van de geweldige bescherming.

 

Wat werkt nu het best?

Je ziet dat er verschillende artikelen zijn die een goede bescherming tegen incontinentie kunnen bieden. Het is fijn als je weet wat het beste werkt. Er is niet een specifiek product dat een absolute topper is, omdat de eigen wensen en voorkeuren zo veel verschillen is het vooraf lastig te zeggen welk middel jou het beste zal bevallen. Over het algemeen bevallen de speciale slips erg goed, dit ondergoed is zeer onopvallend, zit redelijk lekker en geeft ook zeer goede bescherming. Daarnaast is het gemakkelijk aan te trekken en merk je er gedurende de dag weinig anders aan vergeleken met een normale onderbroek.

One thought on “Ondergoed voor incontinentie

  1. matthijs schreef:

    ik ben helemaal incontinent geworden voor urine , maar verder wel gewoon mobiel en werkzaam , ik ben gewoon weer luiers gaan dragen , en daar heb ik helemaal geen probleem mee

Comments are closed.