Incontinentiebroekjes

Plastic broek met absorberende vlakken

Incontinentie kan gedurende de dag tot vervelende situaties leiden wanneer er geen juiste bescherming is aangebracht. Dit is zonde, er zijn tenslotte voldoende goede incontentiematerialen die bijdragen aan een optimale bescherming en zorgen voor goede absorptie van de gelekte vloeistoffen. Met speciale incontinentiebroekjes kan bijvoorbeeld voorkomen worden dat urine en ontlasting zich verder verspreiden.

 

Deze kleine plastic broekjes zijn perfect voor het opvangen van alle ongewenste lekken. Je kunt de broekjes gemakkelijk gedurende de dag dragen, voor eenieder die ook ‘s nachts last heeft van incontinentie is het product ideaal om deze ook voor gedurende de nacht te gebruiken. Wanneer je het broekje draagt voel je deze maar lichtelijk zitten, na verloop van tijd raak je aan het gevoel gewend en voelt het alsof je het helemaal niet draagt. Ondertussen geniet je gedurende de dag wel van de beste bescherming en zullen ongelukjes geen nare gevolgen hebben.

 

Luierbroekjes voor volwassenen

De broekjes doen het meest denken aan een luier van groter formaat. Echter bieden deze broekjes meer stevigheid dan de luiers en blijven deze ook beter zitten. Het is dan ook ideaal om te gebruiken wanneer je verwacht last te ondervinden van incontinentie. Een broek is net zo gemakkelijk aan te trekken als een onderbroek, binnen enkele seconden heb je er al één aangetrokken en kun je vervolgens je normale broek er overheen doen. Zo ziet niemand dat je hier onder nog iets aan hebt.

 

Speciaal absorberend materiaal

De broekjes bestaan grotendeels uit plastic, hiermee wordt het volledig vastgemaakt aan je lichaam. Zo kan het gedurende de dag niet afzakken en zul je tijdens het slapen het hulpmiddel ook niet per ongeluk uittrekken door de bewegingen die je maakt. Op dit plastic zit speciaal materiaal dat vloeistoffen perfect kan absorberen. Zo wordt iedere vloeistof goed opgevangen en weggewerkt, je ondervindt er dus totaal geen last van. Bij normale luiers voel je nadat een beetje urine heeft gelekt vaak een natte plek zitten, bij de broekjes wordt alles perfect geabsorbeerd en ondervind je hier dus helemaal geen last van.

 

Door de strategische plekken van dit materiaal kunnen kleine lekjes geen overlast veroorzaken. Ze worden perfect opgenomen en er lekt niets door. Daarnaast sluit het broekje ideaal aan op het lichaam, hierdoor kunnen eventuele lekjes die niet direct worden opgenomen nog niet uit deze streek weglopen en blijft het allemaal netjes op één plek tot het opgenomen is.

 

Broekluiers zijn een ideale oplossing

Als je gedurende de dag regelmatig last ondervindt van kleine lekjes dan is het zeker aan te raden om een hulpmiddel te gebruiken dat optimale bescherming biedt. Er zijn voldoende incontinentiematerialen die helpen om lekjes te voorkomen. Zo kan urine of ontlasting nooit meer ontsnappen. Met de speciale broekluiers voor volwassenen is het gemakkelijk om gedurende de dag toch altijd beschermd te zijn en het hulpmiddel niet te voelen. Kies voor de juiste maat en gebruik het hulpmiddel iedere dag.